Activităţi Curente

ARHIVĂ ACTIVITĂŢI ---- ACTIVITĂŢI 2017-2018 ---- ACTIVITĂŢI 2016-2017 ---- ACTIVITĂŢI 2015-2016

COLEGIUL NAȚIONAL „IOSIF VULCAN” ORADEA - ŞCOALĂ ETWINNING

Cele 32 de proiecte eTwinning la care participă Colegiul Naţional 'Iosif Vulcan', Oradea, au dus la obţinerea Certificatului de Şcoală eTwinning, o recunoaștere și o apreciere a implicării, angajamentului și devotamentului atât ale fiecărui eTwinner, cât mai ales ale echipei de profesori formată din: Estera Chelariu, Calin Bacter, Maria Duma, Dana-Carmen Mihincău, Lioara Beltechi, Lucian Mihincau, Călin D. Dragoş, Gabriela Nica, Felicia Holhos, Sanzi Nesiu, Teodora Felicia Popa, Ionut Andrei, Rodica Panti, Angela Clonda, Angela Ile, Anca Peic, Lazar Catalin, Lavinia Sabau, Vasilica Traiana Ghita, Anca Crișan. Şcolile certificate eTwinning sunt recunoscute la nivel european drept modele pentru comunitatea eTwinning și formează o rețea de școli de elită. Felicităm toate cadrele didactice şi elevii care au dus la obţinerea acestei distincţii.


Încheierea proiectului eTwinning THE MORE, THE MERRIER (ID 224664) Vineri, 19 martie 2021, a avut loc ultima reuniune de proiect dintre profesorii și elevii participanți la proiectul internațional intitulat THE MORE, THE MERRIER (Cu cât sunt mai mulți, cu atât sunt mai veseli). Din partea Colegiului Național Iosif Vulcan, Oradea au participat prof Neșiu Sanziana și elevi din clasa a V –a C. În cadrul întălnirii online, participanților le-a fost prezentat proiectul, care a debutat în septembrie 2020, precum și activitățile aferente celor 7 luni petrecute împreună : alegerea logo-ului proiectului, sărbătorile religioase ale celor 11 țări din proiect, sărbătorile naționale, schimbul de urări și felicitări de Crăciun, precum și cele 6 activități colaborative formate din echipe mixte, internaționale, de elevi. În aceste echipe internaționale subiectele abordate au fost diferite, de la crearea de povești pe temă dată, poezii, cântece sau desene care să reflectedrepturile copiilor. Ultimele activități colaborative mixte au avut ca obiectiv adresarea de urări de la multi ani în limbile materne ale participanților elevi, precum și alcătuirea unui calendar cu toate zilele de naștere ale celor invitați să lucreze în acest proiect internațional. României, respectiv Colegiului Național Iosif Vulcan, Oradea, i-a revenit sarcina de a “înveseli” luna septembrie. Întîlnirea și seara de vineri s-au terminat cu un concurs surpriză KAHOOT, cu întrebări din proiectul internațional. După cum îi este și numele, cei mai mulți participanți au fost veseli să se (re)vadă și să împărtășească amintiri placute din aceste 7 luni de lucru.


Activitate de educație financiară în cadrul evenimentului anual „Global Money Week” la Colegiul Național ”Iosif Vulcan” Oradea Activitățile proiectului ”Ai grijă de tine ai grijă de banii tăi” au fost inițiate de organizația neguvernamentală Child and Youth Finance International (CYFI), realizată de Banca Naţională a României, Agenţia Bihor reprezentant financiar Chișe Gabriela. La activitățile proiectului au participat clasele a IX-a D diriginte Bondor Gabriela, a X-a A diriginte Krenek Claudia și a X-a D diriginte Crăciun Rodica de la Colegiul Național ”Iosif Vulcan” Oradea. Activitatea s-adesfășurat de la ora 12:10, 23 martie 2021, pe platforma Zoom. În data de 24.03.2021 de la ora 12:10 a participat și elevii clasei a 8-a B coordonați de prof. diriginte Chirilă Adriana și prof. Vasilica Ghiță , iar de la ora 13 elevii clasei a 7-a B, coordonați de prof. diriginte Mihincău Dana, inginer de sistem Mihincău Lucian și prof. Chelariu Estera.
C A L E N D A R C U L T U R A L

CALENDAR CULTURAL FEBRUARIE 2021

Vizualizați calendarul

CALENDAR CULTURAL IANUARIE 2021

Vizualizați calendarul

PROIECTE ERASMUS1. Erasmus+ - European citizenship - cultural, historical, economic, lingual, and political dimensions

VIZUALIZAȚI PROIECTUL Erasmus+ European citizenship

2. Erasmus+ - Europe Culture Hunt

VIZUALIZAȚI ¨PROIECTUL Erasmus+ Europe Culture Hunt¨

3. Erasmus+ - Colors

VIZUALIZAȚI ¨PROIECTUL Erasmus+ Colors¨


De Dragobete, harnicii vulcanici de la clasele primare: I B, II C, III A, IV A și IV B au sărbătorit, conform tradițiilor românești, dragostea și venirea primăverii. Unele clase (I B, II C) au pregătit inimioare dulci, primăvăratice, folosind pudră de zmeură, ca praf magic, altele s-au întrecut în a confecționa o multitudine de inimioare, care au fost prezentate colegilor cu multă bucurie! Au fremătat de emoție, alături de elevi, prof. Aurelia Susan, prof. Teodora Popa, prof. Cătălin Lazar, prof. Anamaria Horga, prof. Angela Clonda și prof. Maria Duma. Activitățile, organizate în cadrul proiectului Erasmus+ ,,COLORS” vor fi diseminate pe site-ul școlii și pe pagina de eTwinning a proiectului,https://twinspace.etwinning.net/103967/home.


Azi, 24 februarie 2021 s-a derulat a doua activitate din cadrul proiectului extracurricular online, Everybody smiles in...

Publicată de Colegiul Național "Iosif Vulcan" Oradea pe Marţi, 23 februarie 2021

Proiectul etwinning Frog Olympics - prima activitate din acest an calendaristic, realizată de doamnele profesoare...

Publicată de Colegiul Național "Iosif Vulcan" Oradea pe Vineri, 15 ianuarie 2021


LA MULTI ANI, ROMÂNIA!


CALENDAR CULTURAL DECEMBRIE 2020

Vizualizați calendar

CALENDAR CULTURAL NOIEMBRIE 2020

Vizualizați calendar

CALENDAR CULTURAL FEBRUARIE 2020

Vizualizați calendar

Activități dedicate Zilei Naționale a României - 1 Decembrie 2019

Polițiștii bihoreni au lansat un filmuleț anti-bullying, cu elevi ai Colegiului Național „Iosif Vulcan” Oradea, magicienii Eduard şi Bianca şi baschetbalişti ai CSM Oradea.

VIZUALIZAȚI ARTICOLUL EBIHOREANUL

Scrisoare de Ziua Educației „Universul fără margini e în degetul lui mic”,eleva Antonia ȘANDRAC A L E N D A R C U L T U R A L

Zilele Școlii 2019 - Limba germană, filmare pusă la dispoziție de doamna profesoară de Limba germană Anca Peic. Mulţumim clasei 7B pentru participare, conducerii CN Iosif Vulcan.


30 noiembrie 2018 - Activitate susţinută în cadrul Cercului pedagogic de Limbi moderne, Limba germană, filmare, soft educaţional pus la dispoziție de doamna profesoară Anca Peic. Mulţumim clasei 6B pentru participare, conducerii CN Iosif Vulcan şi Asociaţiei de părinţi a colegiului nostru pentru implicare şi susţinere.