INFORMAȚII PENTRU PĂRINȚI


Subiect și barem de evaluare și notare - Examen limba engleză pentru admitere în clasa a V-a intensiv engleză - 28 iunie 2021

Vizualizați documentul

Înscrierea elevilor în clasa a V-a, intensiv engleză, an şcolar 2021-2022

1. Vizualizați ORDIN nr. 3691 din 19 aprilie 2021
2. Model subiect examen 2021
3. Programa școlară
4. Vizualizați documentele pentru înscrierea elevilor
5. Cerere de înscriere
6. Calendarul admiterii

INVITAȚIE

Festivitatea de Absolvire a claselor a VIII-a

VIZUALIZAȚI INVITAȚIA

O specializare nouă!

Educator-puericultor

Din anul școlar 2021-2022, la Colegiul Național ”Iosif Vulcan”, profil pedagogic, s-a înființat o nouă specializare: educator-puericultor. Admiterea la acestă specializare este condiționată de promovarea unor probe specifice de aptitudini. Formarea elevilor se asigură prin pregătire teoretică (discipline psiho-pedagogice) și pregătire practică de specialitate (în creșe și grădinițe).

Absolvenții specializării educator-puericultor pot ocupa funcții didactice în unitățile de educație timpurie antepreșcolară și au competențe în acest sens. Educator-puericultor este persoana calificată a cărei intervenție se regăsește în sectorul serviciilor de creștere, educație timpurie și îngrijire a copilului mic (0-3ani). Aceste servicii pot fi: creșe, grădinițe, centre de zi.

Rolul educatorului puericultor este îngrijirea și educarea copilului, în vederea unei dezvoltări psihice și fizice armonioase.